Hör gärna av er till oss
eller låt oss kontakta er!

Vill du kontakta oss?

Bodil Dahlgren: +46 708 343347 bodil.dahlgren@lightperspective.se

Hindrik Öunpuu: +46 709 783708 hindrik.ounpuu@lightperspective.se

Besök oss på: LinkedIn

Vill du besöka oss?

Klicka här för en vägbeskrivning eller använd GPS-Koordinaterna

WGS 84 (lat, lon):N 56° 21.575', E 13° 7.422'

WGS 84 decimal (lat, lon):56.35959, 13.12369

Bodil Dahlgren

har läst ekonomi, marknadsföring, beteendevetenskap, medicin och journalistik. Hon har arbetat med försäljning, hunduppfödning, marknadsföring och projektledning inom främst dagligvaru-, läkemedels-, och bioteknikindustrin med direkt eller indirekt rapporterande personal.

Bodil har under flera år studerat och reflekterat kring begreppen livsfilosofi och existens och har under åren formulerat teser kring just "en tro utan auktoriteter". Vad ska människan egentligen våga tro på eller förlita sig till när hon egentligen är helt ensam?

Hindrik Öunpuu

Ãr ingenjör, strategisk affärsutvecklare, före detta hamnarbetare och konditor. Han har framför allt arbetat med inköp, logistik, leverantörs-"audits", projektledning och framtidsscenarios för telekomindustrin med direkt och indirekt rapporterande personal.

Hindrik har under många år studerat olika politiska riktningar. Han reflekterar vad som "ligger bakom orden och bilden". Och han ställer sig ofta frågan om vem det kan vara som egentligen tjänar på ett uttalande eller positionering av fakta. Vad är egentligen en "nyhet" och vem har bestämt det?